3 Ocak 2010 Pazar

Marsmellow

Gelibolu'da babamın arkadaşlarına gitmiştik geçen gün. Böyle tam dağ evi havasında dekore edilmiş ama yazlık ev. (değisim-gelişim-çelişim) Kendilerinin önerisiyle bişi denedim ve bayıldım.. Marsmellow'lar ısınınca daha güzel oluyormuş, niye kimse söylemedi daha önce bana bunu!

Tabii bunun için böyle açık bir ateşinizin bulunması gerek, biz şömineyi kullandık.

Tam ateşe tutmadan, yanmasını engelleyecek şekilde bekletiyorsunuz. Çok bekletirseniz eriyip gidiyorlar hemen. Uzun bi maşayla falan tutun ki eliniz yanmasın.

Yanık göründüğüne bakmayın tadı öyle güzel ki:) Sanki ateşte o ağır şekerli tadı azalıyor ve kömürümsü kokuyla da birleşince.. Ah ah.



Hiç yorum yok: